Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد رئیس شورای شهر یزد ایسنا را یکی از خبرگزاری های با اصالت و قدیمی در استان خواند و گفت: ایسنا در تمامی حوزه ها به ویژه حوزه اجتماعی فعالیت قابل چشمگیری دارد.

«عزیزالله سیفی» که امروز دوشنبه به همراه حجت السلام «سید ناصر حیدری»نائب رئیس شورای شهر در دفتر ایسنا یزد حضور یافتند، ضمن گرامیداشت روز خبرنگار گفت: خبرگزاری ها و خبرنگاران پل ارتباطی میان مسئولین و مردم در جامعه هستند و یکی از ارگان های هستند که می تواند بذر امید را در دل مردم بکارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به تقارن روز خبرنگار با عاشورای حسینی، این تقارن را دارای پیامی مهم در مورد اهمیت اطلاعرسانی به پیروی از نقش حضرت زینب(س) در انتشار اخبار عاشورا ذکر کرد و گفت: به معنای واقعی خبرنگاران بهتر از هر کسی می‌توانند در راستای جهاد تبیین در جامعه اقدام کنند.

رئیس شورای شهر یزد در خصوص سیل اخیر نیز افزود: هشداری لازم از چند روز قبل مبنی بر بارش باران شدید و وقع سیل داده شد و در همین راستا نیز تدبیرهای لازم اندیشده شد اما آنچه غافلیگر کننده بود جاری شدن این حجم از روان آب‌ها بود.

سیفی با بیان این که این نوع بارندگی هر ۷۵ سال یکبار در یزد اتفاق می‌افتد، گفت: خوشبختانه هیچ کدام از سیل‌بندها در سیل اخیر دچار مشکل و تخریب نشدند و دلیل جاری شدن روان آب‌ها از سمت پارک کوهستان و کوه‌های مجاور به سمت شهر یزد به دلیل اختلاف ارتفاع سطح و شیب تند به سمت یزد بود که باعث جاری شدن این روان آب ها به سمت منطقه شهری شد.

رئیس شورای شهر گفت: رودخانه شهر یزد که باید روان آب ها در آن هدایت می شد نیز متاسفانه ابتدا و انتهای آن که در گذشته می‌بایست توسعه می یافت، رها شده و به همین دلیل مسیل مرکزی یزد نیز نمی‌توانست این حجم از آب را در خود جای دهد و به همین دلیل بود که مجبور به هدایت روان آب ها به سمت زیرگذرهای شهر شدیم تا آب به سمت منازل مسکونی روانه نشود و خسارت مالی و جانی بیشتری به دنبال نداشه باشد.

سیفی در مورد میزان خسارات ناشی از سیل مرداد ماه یزد خاطرنشان کرد: عمده خسارات سیل به خانه ها و معابر محلات عیش آباد، اکبرآباد، نعیم آباد، سردوراه و به طور پراکنده در بخش‌هایی از بافت تاریخی بوده ولی هنوز رقم دقیقی در این زمینه گردآوری نشده است.

رئیس شورای اسلامی شهر یزد در خصوص قنوات یزد نیز عنوان کرد: نزدیک به ۷۰ رشته قنات در زیر پوست شهر میراث جهانی وجود دارد ولی هدایت سیلاب به سمت قنوات نیز کار درستی نیست چرا که بعضا مسدود شده و از طرفی عمدتاً ظرفیت این حجم از آب واردخ را ندارند به وری که امروز پس از گذشت نزدیک به یک ماه از وقوع سیل شاهد فرونشست برخی نقاط شهر و ایجاد خسارت هستیم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شوراي شهر يزد بازدید از ایسنا رئیس شورای شهر روان آب ها جاری شدن شهر یزد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۷۵۹۸۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گزارشی از نمایشگاه یک قرن اصالت و ماندگاری سنندج‌ + فیلم

نمایشگاه عکس‌های قدیمی شهر سنندج به مناسبت «هفته سنه» در سینما بهمن سنندج دائر شده و یک قرن از تاریخ این دیار از قاب دوربین تسنیم به تصویر کشیده شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، دومین نمایشگاه عکس‌های قدیمی سنندج برگرفته از کتاب آلبوم سنندج شامل 60 عکس قدیمی شهر سنندج در اندازه 70*50 از سال‌های 1260 تا 1360 (یک قرن) در معرض نمایش عموم قرار داده شده است.

نمایشگاه عکس‌های قدیمی سنندج از هشتم تا سیزدهم اردیبهشت در گالری سوره پردیس سینمایی بهمن سنندج دایر بوده و از ساعت 17 تا 20 پذیرای بازدید علاقه‌مندان است.

در ادامه یک قرن از تاریخ و شخصیت‌های سنندج از قاب دوربین تسنیم به تصویر کشیده شده که با هم می‌بینیم:

.

سنندج به کردی (سنه یا سنه دژ) مرکز استان کردستان در غرب ایران است. پس از نابودی دژ حسن‌آباد در سال 1046 هجری قمری در زمان حکومت شاه‌صفی، سلیمان‌خان اردلان پسر تیمورخان اردلان از بستگان مورد اعتماد شاه‌صفی به کردستان آمد، مرکز ایالت کردستان را از حسن‌آباد به سنندج انتقال داد و شهر سنندج را در محل روستای سینه پی نهاد و دژ حکومتی را بر بالای تپه‌ای به بلندای 20 متر در کنار روستای سینه (که امروزه به باشگاه افسران معروف است) ساخت و در بیرون و پیرامون دژ؛ خانه، گرمابه، بازار و مسجدی ساخت و رشته کاریزی نیز در دشت «سرنوی» پی نهاد و آب آن را به شهر و میان دژ آورد.

دژی را که «سلیمان‌خان» بنا نهاد «سنه‌دژ» نامیدند که بر اثر گذشت زمان و تلفظ‌های گوناگون به «سنه‌دج» و سپس «سنندج» دگرگون شد. سازهٔ اصلی آن از زمان خسروخان اول تا امان‌الله‌خان اول طول کشید. حسنعلی‌خان اردلان، والی سنندج در سال 1116 هجری قمری درمیان دژ حکومتی چند تالار و عمارت بنا می‌کند و سپس مسجد و مدرسه‌ای بزرگ در شهر سنندج بر پا می‌کند که دو منار بلند داشته است. این دو منار یکصدسال پابرجا بود تا اینکه «امان‌الله‌خان اردلان» والی کردستان که مردی سخت مذهبی و تندرو بود، آن را ویران کرده و به جایش مسجد و دو منار و باغی به نام فردوس ساخت.شهر سنندج مقر طوایفی از اردلان، جاف، مردوخی‌ها، صادق وزیری، ناهید، کامکارها، کمانگرها، نقشبندی، شیخ الاسلامی، اردلان، وزیری، وکیل، تیمون، هاشمی، لله خانی، قطبی، میربابان، بابان، سروش، گله داری (گله خانی) و طلائی بوده‌ است. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سهم ۱۷.۸ درصدی هزینه‌های جاری در بودجه شهرداری قم
  • ببینید | بارش شدید باران و جاری‌شدن روان‌آب در جای‌جای استان مرکزی
  • تردد روان در همه محور‌های مواصلاتی استان یزد
  • فیلم/بارش شدید باران و جاری‌شدن روان‌آب در جای‌جای استان مرکزی
  • بارش‌های سیل‌آسا در یزد/ آسمان یزد بارانی است + فیلم
  • تمام محورهای مواصلاتی فارس باز است
  • افزایش ظرفیت تولید آب شهرستان فردیس
  • گزارشی از نمایشگاه یک قرن اصالت و ماندگاری سنندج‌ + فیلم
  • پیش‌بینی برداشت بالغ بر ۵۷۵ هزار تن‌ گندم آبی در خراسان رضوی
  • پیش بینی برداشت ۲۰۰۰ تن سیب زمینی در ایرانشهر